2015. december 2., szerda

Kreatívkodás

Mit tehet az ember, ha baromira unatkozik a munkahelyén és adventi időszak van? Hát persze, hogy díszít! Ezzel telt el a mai napom a melóhelyen :-) Hála istennek meló nem nagyon volt.
Bevallom nagyon jól esett, régen volt már ilyen jó "munkanapom"! Nagyon rám jött a karácsonyi hangulat, pedig az általában nem ilyenkor szokott lenni, hanem inkább a nyár közepén! Nézzük, hogy a többi osztály által hátrahagyott díszek, kerti eszközök, udvari maradékok, némi "kreativitás" meg ragasztó segítségével miket sikerült alkotnom: 

Egy egyszerű virágláda tálcája (most úgy sincs rá szükség) lett az alapja ennek a kedves kis kompozíciónak :-)


A húsvéti tojáskosárra szintén nincs szükség ilyentájt, de az élő leveles alappal ez lett az otthona a kis házikónak :-)

Szintén az udvari bokor leveleiből, pár szem gesztenyéből és egy hamutálból készült ez a kis asztali dísz, ami, ahogy sárgulnak majd a levelek úgy fog majd színt váltani.


Természetesen a műfenyőt nem most készítettem csak díszítve lett. 


A teljesen snassz, egyszerű fehér bejárati ajtót is megpróbáltam csinosítgatni, ez a két kis szösszenetet sikerült összeeszkábálni rá:

       

És végül a szobát díszítette még a kolléganőm névnapjára ajándékozott utolsó rózsaszál az udvarról. Boldog névnapot minden Melindának!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése