2016. február 20., szombat

Need some break

Gondolom már észrevettétek, hogy az utolsó bejegyzéseim tervek ide vagy oda nem igazán voltak olyan nagyon jók. Témaválasztásban sem. Az is feltűnhetett, hogy az elmúlt két hétben a Heti kedvencekbe ugyan írtam, de bejegyzés tőlem nem volt. Ennek nem az az oka, hogy nincs miről írnom, hanem ahogy már az elején is említettem, az íráshoz szükségem van egy bizonyos fokú elvonulásra. Ez az utóbbi időben egyáltalán nem volt meg.
A jövőről. Mint mondtuk átalakul a blog. Igen ez így van, azonban pillanatnyilag az átalakulás részemről egy szünetet jelent. Mikor, és milyen formában jövök vissza azt még nem tudom. Abban biztos vagyok, hogy lesz blog. Abban nem, hogy milyen.
Szerzőtársamnak is meglepetés lesz ez a hír, ugyanis nem beszéltem vele kifejezetten erről. Az átalakulás előtt beszélgettünk, hogy miként folytassuk, de ez most tőlem eldöntött dolog. Azonban pont emiatt nem is tudom ő hogyan és milyen formában szeretné folytatni. Majd megírja nektek. Illetve amint megegyezünk valamiben arról is írunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése